En ny borste. Som förändrar hur du städar.

Hur håller man lättast rent efter hundhår hemma?

Att hela tiden ta fram en dammsugare för att städa upp hår efter din hund eller katt kan lätt bli bemödande. Sweeperbrush är en ny generations borste för snabb städning hemma. Borstens strån skapar friktion mot underlaget och får med sig smuts och hår otroligt effektivt.

Vad gör Sweeperbrush så speciell?

1) SNABB STÄDNING AV HUND- OCH KATTHÅR

Att sweepra dina golv och mattor är busenkelt. Nu blir daglig dammsugning ett minne blott, använd bara Sweeperbrush några sekunder varje dag och du kommer alltid ha det rent, även om du är hund- eller kattägare! Borsten är lätt att tillgänglig och speciellt anpassad för att kunna städa smidigt inomhus.

2) TÄTA, MJUKA OCH RUNDA STRÅN

Stråna är i gummi och silicon vilket gör dem antistatiska samtidigt som de skapar friktion mot underlaget. Den runda formen gör att stråna är extra bra för att hår och smuts inte ska fastna i borsthuvudet. Strånas mjukhet gör att de blir smidiga och lämpar sig perfekt på fina underlag inomhus såsom parkett och marmorgolv.

3) ENKEL ATT TA MED OCH RENGÖRA

Sweeperbrush har ett ihopfällbart teleskopskaft och ett avtagbart borsthuvud vilket går att skölja under ljummet vatten, vid behov. Tack vare Sweepers antistatiska strån behöver du inte rengöra borsten så ofta, hår och smuts släpper naturligt efter att du borstat.