Om oss

Välkommen till Sweeperbrush! Vi är ett team av hund- och kattälskande entusiaster som tycker att det ska vara enkelt för dig att hålla ditt hem fräscht och rent medan du tar hand om din kära fyrbenta vän. Alldeles för ofta har man det smutsigt hemma när man har en pälskling hemma. Det vill vi ändra på.

 

 

Att borsta är ingenting nytt. Förr i tiden gjorde alla det. Vi har tagit traditionen vidare och vidareutvecklat den med dagens teknik vad gäller materialval och hållbarhet. Vår Sweeperbrush är en unik borste med särskilt mjuka siliconstrån som gör det enkelt att hålla golv och mattor rent från hår och smuts, samtidigt som den är effektiv för att ta bort päls från kläder, möbler och bilinteriörer. Dessutom är den perfekt för att städa badrummet med.

 

 

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en produkt som gör det enklare att ta hand om sina fyrbenta vänner och samtidigt hålla hemmet fräscht och rent. Vi är också glada över att regelbundet stödja djurvälgörenhet genom att donera en del av våra intäkter till välgörande organisationer, såsom Hundstallet.

 

 

Vi strävar efter att erbjuda den bästa servicen och supporten till våra kunder. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Tack för att du väljer Sweeperbrush!