Så får du bort hundhår och katthår hemma

Borsta, borsta och borsta!

För de med allra störst problem beror det helt enkelt på att de inte borstar sina husdjur tillräckligt ofta. Det blir lätt hundhår överallt. Borsta lite grann varje dag, så behöver du inte hålla på så länge varje gång. Bonusen är att du och din älskling dessutom kommer varandra lite närmare. Köp en effektiv och bra borste - definitivt värt att lägga pengar på.

Använd Sweeperbrush istället för dammsugaren - varje dag!

En klar fördel med Sweeperbrush är att den är enkel att ha framme. Ju oftare du borstar desto lättare och snabbare blir det. Som hundägare eller kattägare måste du ju städa oftare än alla andra och då är det mycket värt om det är enkelt att hålla rent.

Du kan enkelt borsta någon minut varje dag och alltid hålla dina golv och mattor rena. Sweeperbrush mjuka strån gör att den fungerar utmärkt inomhus på både mattor och hårda golv - ett perfekt städredskap om du har hund, katt, kanin eller andra djur hemma som fäller hår eller päls.

Använd ättika och tennisboll i torktumlaren

Att eliminera statisk elektricitet kommer inte att minska antal hår hemma, men det kommer att göra dig och dina kläder till lite mindre av en djurhårsmagnet. Det gör du genom att tillsätta en halv kopp ättika i tvätten och använda tennisbollar i torktumlaren

Använd Sweeper i soffan och bilen

Med Sweeperbrush får du snabbt och enkelt upp hår från soffan, skruva av borsthuvudet från skaftet och använd direkt på soffan eller i bilen. Du kan enkelt skölja borsten under rinnande vatten om du vill ha den ren och fräsch, stråna som är i silicon blir enkelt rena under vatten. 

Undersök om det behövs kosttillskott

Omega6 motverkar torr hy och därmed onödig hårlossning, även från djur. Det finns både som olja att ha direkt på huden, under en kort period, och att blandas i maten. Kosten är precis som för oss människor viktig för djur, så vad du ger dina vänner för mat har även betydelse för deras hår. Du kan fråga efter mer råd i din djuraffär.